مواد لازم براي تهيه خورشت انار مسما 


        مرغ 1 عدد 



        دانه انار 1 پيمانه 



        پياز متوسط 2 عدد 



        رب انار 4 قاشق غذاخوري 



        رب گوجه 2 قاشق غذاخوري 



        نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم 



        زعفران دم شده 1 قاشق چايخوري 



يکي از غذاهاي مجلسي و پاييزي گيلان خورشت انار مسما است که به دليل طعم ملسش خواهان بسيار دارد و به راحتي مي توان آن را در ميهماني ها سرو کرد. انار مسماي مرغ شکل اصلي اين خورش است و همانطور که مي دانيم با مرغ و انار تهيه مي شود اما نوعي ديگر از اين خورشت، انار مسما با بادمجان است که طرفداران بادمجان آن را بسيار مي پسندند چرا که ترکيب مرغ و بادمجان هميشه بسيار خوش خوراک است    .



تهيه خورش انار مسماي گيلاني در شب چله يا شب يلدا در بين گيلاني ها بسيار مرسوم است اما در ساير مناطق ايران نيز آن را در اين شب تهيه و سرو مي کنند و بسيار شبيه به مرغ اناري است که در کشورهاي گوناگون نيز تهيه مي شود با اين تفاوت که مرغ اناري بيشتر با رب انار تهيه مي شود و چاشني انار مسما ترکيبي است از دانه انار و رب انار    .



طرز تهيه خورشت انار مسما 



مرحله اول    :



مرغ را تکه تکه کنيد و آن را کمي سرخ کنيد   .



مرحله دوم:



پياز را رنده کنيد و در روغني که مرغ را سرخ کرده ايد تفت دهيد تا طلايي شود. رب گوجه، دانه انار، ادويه را به پياز اضافه کنيد.



مرحله سوم :



مرغ ها را به مواد تفت داده شده اضافه کنيد. يک پيمانه آب روي مرغ ها بريزيد تا بجوش آيد و پس از جوشيدن آب، در ظرف را بگذاريد و شعله را کم کنيد تا مرغ بپزد (45 دقيقه تا يک ساعت زمان مناسبي براي پخت مرغ و جا افتادن خورشت انار مسماي گيلاني است.)



مرحله چهارم:



در اواخر زمان پخت رب انار و زعفران را اضافه کنيد. دقت کنيد اين خورش غليظ است پس بايد آب آن تقريبا کشيده شود.



نکات کليدي تهيه خورشت انار مسما



اگر بخواهيد انار مسماي شما مجلسي تر به نظر بيايد مرغ را به صورت درسته سرخ کنيد و در خورش به کار ببريد. براي تهيه اين مدل بهتر است مرغ را از چند ساعت قبل با مقداري آب انار و نمک و فلفل مزه دار کنيد.



اگر به جاي آب از آب انار يا حتي آب پرتقال در انار مسما استفاده کنيد طعم لذيذ تري خواهد داشت.



گلپر ادويه اي است که بعضي افراد با انار مصرف مي کنند پس اگر طعم آن را دوست داريد به مقدار 1/2 قاشق چايخوري همراه رب انار به غذا اضافه کنيد.



براي شيرين يا ترش تر کردن انار مسما مي توانيد مقداري شکر يا آب غوره به خورش اضافه کنيد.



-به دليل به کار بردن انار، اين غذا ممکن است زود بسوزد پس حواستان باشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها


سه کنج اينترنت Brandon شبنم کانون تبلیغات آوا کانال یازدهم انسانی،کانال تلگرام یازدهم انسانی،گروه یازدهم انسانی برای تو Kendra ادبی Coronavirus